Powered by jointab: info@jointab.ir
 
 

تأثیر آب نمک و لیمو بر جذب  پروتئین


در مورد حلالیت پروتئین ها، پروتئین ها در محلول های آبی نمکی و زمانی که محیط اسیدی یا بازی است، بهتر حل می شوند، پس برای بهتر حل شدن آن ها در آب می توانیم حین جوشاندن آن ها به آب نمک و آب لیمو (جهت ایجاد PH اسیدی) اضافه کنیم. به عنوان مثال اگر می خواهیم از سویا استفاده کنیم، بهتر است که برای بهره مند شدن از خواص پروتئینی آن قبل از استفاده سویا را در آب نمک و آبلیمو بجوشانیم تا پروتئین آن راحت تر جذب شود.

مطالب تصادفی